Nak tanya..sape ade makan buat kuat kan rahim..makan nye sampai kandungan ke berape week ye..

4 Các câu trả lời

Saya tengah makan duphaston dari 5 weeks sampai 8 weeks nw n kena tunggu sampai next appointment on 20th sis..doctor kata boleh jer stop kalau tak bleeding but some people will continue till 12 week on safety purpose..

2y trước

Sama macam saya jugak ms..tapi kerana takut miscarriage dua kali sebelum ni,terpaksa amik jugak duphaston i ni..

Biasanya ubat yg doc bg tu tak bahayakan baby pun, kita mkn jelah ikut nasihat doc supaya baby sihat2 sahaja 🥰 biasanya ubat yg doc bg mmg kena habiskan.

Doktor nasihatkan saya habiskan je.

2y trước

ye ke..ubat sye de lgi tuk 2 kli lgi mkn

Saya sampai 12 minggu.