Hi mommy nak tanya kandungan saya 34 week kenapa perut kerap sangat mengeras eh..tu tanda nk melahir

1 Trả lời
Chuyên gia

Saya 35 weeks..kadang kadang rasa keras bila baby gerak..tapi tanda lain tak de..kalau keras dan sakit better pergi check.

3y trước

biasa doktor cakap saya kemungkinan akn melahir awl ..cek baby okey semua pergerakan pun okey cukup ..tiap2 mlm lh kalau baring tu nk beralih ke posisi mengiring trs baby mengeras ..