Berat naik waktu check up dlm 13minggu. Normalkah mcm ni? Sya first mom. Sya rasa down skrg ni. Huhu

2 Các câu trả lời

It's okay sis. Jangan down. Dah boleh jaga diet pemakanan. Amalkan diet suku suku separuh. Kurangkan processed food, junkfood, fastfood. Nak tinggalkan terus lagi bagus. Cut sugar intake too.

Of course lah normal jika kandungan membesar sama. Jika berat terlebih naik, jaga pemakanan sihat dan baik juga bersenam sesuai kehamilan.