Minyak angin apa yang boleh digunakan ketika hamil?untuk elak mual&angin dlm bdn.sbb sy jnis suka hidu and sapu 😣

11 Các câu trả lời

I pkai ini bau kuat tp cuma smell shj kah cap tu tiada pkai kah hidung terus cuma pakai kah kepala kalau x pakai saya akan muntah

Saya guna Bidara Balm, bau soft, tenang semasa mual dan pening. buka tutup botol dan hidu..

Klu perut berangin saya sapu minyak tyt klu kepala aroma therapy bidara..

Setakat ni mmg favourite minyak cap kapak. Pergi mana2 pun bawak 😊

Saya beli aromatherapy minyak bidara, kadang yuyi pon saya bantai jgk

saya sepanjang pregnant.. minyak cap kapak je. fuh lega rasa..

minyk yuyi bgus angin2 kmbung pun lega rse

Apa2 pun boleh, janji jangan sapu area perut

3y trước

Yup, even kalau berurut masa preggy pun takleh urut bahagian perut

minyan angin aramaterapi by Magicblue

kalau saya cap kapak je