Sye baru first time mengandung , sye cume nak tau . Knp 2 kali sye buat pregnant test . Due2 samar ye .Nk tau sbbnye knp

2 Các câu trả lời

positif tu..tapi tetap kena check dalam seminggu lg 3kali.. klu 3kali berturut-turut positif..hamil.. klu 3kali lg neg..sebaliknya.. UTK pengesahan lebih baik sis g klinik dlu check doctor.. semoga sis sihat2 sejahtera baik2 saja n dipermudahkan segala urusan 🤲👌💪👍

3y trước

Tq sis🤲🏻😊

Mgkn kandungan baru lg nie. Kalau tgk gambar2 tu, upt mmg positive. Cuma x terang. Lg 2 mgg, sis check balik upt. Insha Allah mgkn akan terang linenye.

3y trước

Alhamdulillah skrg check dh double line pekat . N dh jmpe doktor . 😊😊