Hai ibu2..ank sbln.. Dia kena selsema dan batuk.. Ad pndapt cm mne nk hilangkn batuk dan selsema....

1 Trả lời

kalau ikut petua.. 1.boleh mndikan dia dgn air lemon 2.ambil 1ulas bwg putih bakar sampai sedikit kehitaman dan campur dgn minyak zaitun ke..myk bijan ke..myk msk pn boleh..pastu sapu kt ank..mcm kita sapu minyak telon tu kalau pegi klinik..doc xbg ubat..sbb baby kecil lg..tp doc akan bg 1 nasal spray..atau pun ubt titis dlm lubang hidung..then beli alat utk sedut hingus baby tu.. apapun..utk lebih sedapkan hati kita sebagai ibu..better pegi check kt klinik dlu....skrg kan mcm2 pnyakit..

3y trước

saya nk gi klinik sya rsau dia kena swsp test.. bby cm ni dr bt swap test k