Confius pregnant ka mcm ni kabur lewat period dh delay 7hari ikutkan dh 5weeks sapa pernah jd sama??

PLEASE tolong sayaaa ?

Confius pregnant ka mcm ni kabur lewat period dh delay 7hari ikutkan dh 5weeks sapa pernah jd sama??
15 Các câu trả lời

Maaf, yg awak guna macam ovulation test je (utk check waktu subur) sebab penutup warna purple. Kalau upt guardian penutup warna pink kut ke ye? Maaf kalau salah. Semoga ada rezeki awak & pasangan ❤️

Sis buat test lg 2 minggu ke. Xtau nk ckp takut awal sgt lg ni. Kabur. Sbb klau makmal, depa ckp neg. Beli yg biasa² tu pon xpa. InShaaAllah ada rezeki tu. Blh start ambik folic acid klau belum mula mkn lg.

2y trước

Ouh yeke .. takpa next week sy buat test Lg tapi now dok rasa krem2 sakit ari2 mcm tu minta2 ada rezeki sy mengandung dpt bby tahun ni dh ttc 1year doakan sy ya ♥️

Insha allah positive ni sbb sy pun dulu guna brand ni, sekarang dh 35minggu. Kandungan mungkin masih awal lagi sebab tu kabur. Tunggu lagi seminggu ya, sambil2 tu jaga diri makan folic acid.

2y trước

Wahhhh …Harapnyaaa betul mengandung la semoga ada rezeki zuriat buat sy doakan sy ye Sis TQ .. dh excited tapi kena hati2 tengah rehatkan diri & mkn folic asid ♥️

sy mcm sis jgak..confius pregnant ke x masa tu😅skrg dah nak masuk 7weeks ..skrg ada rasa perut terik je bila pagi dan malam..tapi yg confius nye bila cek upt negative

Saya pun chek pakai test pregnant biasa covid tu line samar2. Saya try beli pregnant test yg digital tu baru tepat. Nk kepastian try beli pregnant test digital tu

2y trước

Itulah Bru rasa nak gi cari utk test minggu depan ☺️ doakan sy ye Sis hamil ♥️

knpe dkt c section tu pon kabur? selalu dkt bahagian c tu akan pekat. cube buat guna brand lain, dip n tell ke disclosure ke.

2y trước

insyaallah ade rezeki. sbb hormon hcg kite still rendah lagi, thats why kabur.

sama ,kalau ikutkan dh 5 week,tapi x berani nk chek lagi...huhu...moga ada rezeki buat kamu dan sy..doakan ye

2y trước

inshaAllah🥰

Sama mcm sy mula2 dulu, tp lama2 check lg jadi makin terang line tu .. insya Allah ada rezeki puan tu🥰

2y trước

Yeke Sis .. mudah mudahan ada rezeki sy juga pregnant .. semoga Sis dipermudahkan smpai bersalin nnti ♥️

sy nmpak cam ada je dua line... cuba test lagi nanti.. by the way.. jaga mkn.. rehat bebaik... okie

2y trước

alhamdulillah... moga direzekikan berbadan dua ya dik... tetap semangat dan jaga kesihatan bebaik.. aamiin

ini masi baru lg, mcm 4minggu mcm tuh laaa . nti 4minggu lg pg hospital scan

2y trước

AAMIIN