Confius pregnant ka mcm ni kabur lewat period dh delay 7hari ikutkan dh 5weeks sapa pernah jd sama??

PLEASE tolong sayaaa ?

Confius pregnant ka mcm ni kabur lewat period dh delay 7hari ikutkan dh 5weeks sapa pernah jd sama??
15 Các câu trả lời

sy rasa yg xpreganat sis tu adalah tanda tanda nk mengandung

2y trước

Sy tak faham sis 🥺

Maybe masi baru sis.. dlam 4w camtu.. InsyaAllah ade tu..

2y trước

Insyaallah Sis doakan sy hamil ye tahun ni nak sngat bby … dh ttg 1year lebih moga ada rezeki sy ☺️♥️

sama la,last period 18/5 sepatutnya dh dtg 17/7

2y trước

Wahhh insyallah nampak tu nnti kita repeat test ja semoga ada rezeki kita berdua mengandung ♥️

ya sy ada biasa jd lagu ki sis

preg tu ..

2y trước

Tahiah Alhamdulillah Semoga Dipermudahkan Segalanya