Bayi Berjaga Malam

Please perlukan tips.. Bayi umur 2bulan..selalu akan terjaga dari tidur dlm pkul 11mlm mcm tu dan susah utk tidur balik.. Dekat2 pkul 3pg baru nk tidur.. Dah mcm2 buat.. Bunyi white noise, zikir, bukak azan, kurangkan tidur siang, lap badan dgn air suam before tidur, sapu minyak kat perut ngn tapak kaki, dia tetap jgk akan bangun pkul 11 mlm dan taknak tidur.. Need help??

14 Các câu trả lời

Normal. Anak sulung saya pun MCM tu sampai umur 4bulan. Lepas tu ok dah

Normal sis...baby sy pun mcm tu. Makin besar corak.tidur akan berubah

Smala sis,tp bby sy pla bgun subuh kdang 3lbih ,4lbih n ssh nk tdr balik

4y trước

Puting losing sis..klu xtau lgi,CBA search puting..hihi

ank saya dlu bgtu, skrg umur 3 bln 15 hri da ok da tdo dia