Hi mommies. Can we introduce food to our baby one week before she turns 6months?

Please help me i really want to know #bantusharing #advicepls #momlife

1 Trả lời

Atas nasihat doktor juga yg tu kalau ikut medical, tapi saya pun bagi awal kat anak sebab anak nmpk lapar ,mungkin susu badan kurang kenyang, saya suap bubur kosong dan buah2 dulu tpi xbyk, sikit2 ja , masuk ja 6 bulan terus dia pandai makan, Alhamdulilah setakat skrg baik saja