Salam.. Sy pregnant 33 week, blh ke kalau nk berurut? Badan sakit sgt.. Kaki tangan slalu kejang..

Pinggang pn lenguh sgt.. #firstbaby #1stimemom #bantusharing

1 Trả lời

Waalaikumussalam, boleh awak. Asalkan bukan berurut bahagian perut dan tukang urut yang bertauliah. Masa saya mengandung pun saya pernah berurut belakang badan. Sakit tulang belakang. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin. #TAPsupermoms #TAPactiveusers