buku pink

pgii , sy mngdung dah 23w1d , umur la ni 17thn 5bln kira underage lgi . nk tnya kot2 ade orang yg dri srwk dlm ni , klau nak buka buku pink kt kk yg area srwk punye cm mna ?? apa ja yg perlu bwak ?? astu cam underage kn .. ngandung luar nikah .. nk pgi buka buku pink tu klau pgi sorang diri ja takpa ke? ..

2 Các câu trả lời

mesti bawa penjaga. kandungan awk da besar. tak kira srawak ke kat mana2 mesti mcm tu. kalau tak bawa. drg sndri akan kol pjaga awk.

1y trước

sudah akak .. tq .. 🥰

bawa penjaga biasanya. family member sorg