Buka buku pink.

Hi mommies.. nk tanya.. klau nk pgi bt buku pink perlu tak bt appointment dulu? Atau blh je trus pgi ke kk tnpa appointment? Thanks semuanya.

11 Các câu trả lời

Ikut pada kk jugak..sblm pegi kk, sy buat scan dlu utk confirmkn pregnancy..alhamdulillah 10w dah ada heartbeat & movement baby..ikutkan kk tu nak 13w ke atas baru boleh buka buku tp sbbkan dah ada rsult scan terus nurse proceed bukak buku walaupun ramai org masa tu 😊..walk in je ke kk terus pegi kaunter ibu/anak..kalau ke kaunter pndftrn mmg tak dilayannya 😂

Biasa kne buat appt... Setiap nurse ada jaga kawasan2 die org...sbb kdg2 time kite dtg die x de...so kne buat appt or call dulu utk confirm kn... Sbb kdg2 kite dtg mengejut, die org busy... Nk buat buku pink pun bleh tahan lama jgak

Kebanyakan kkia kna buat appointmnt dulu. Sbb dia dh reserve hari sekian utk sekian2 org. Kalau naseb baik,dia terima je on the spot. Ikot mood depa. Tp mostly kna buat appointmnt.

sis call kk dulu ..sbb kalau tmpt sy, dia ada hari tsendiri ikut alamat rmh ..

Xperlu buat appntmnt..pergi ja trus...tp xtahulah kt tmpt awak kk dia cmna...

sy chck dkt klinik sah prgnant. Truz buka buku pink. Tp klinik swasta.

Ikut kk sis. Kk kt tempat sy kena buat appoinment dulu

Ikot kk mcm sya kena bt appointment dulu..

Macam sy pergi je... jika xramai org terus buat buku

Trs pergi je sis