Buka buku pink

Klau nak buka buku pink ke bwak apa je?? Ic suami dgn kad nikah ori ke photostat ?? #First_Baby

2 Các câu trả lời

Klinik kk kena buat appointment dear sbb pkp . Bwk kad nikah je , dgan salinan ic . Kalau ada scan baby kt klinik swasta bwk je skali lg senang mudah nurse nak refer .

3y trước

Takpe dear nnt inform je nurse booking penuh , nnt dia scan dia ikut weeks dr scan baby . Saya pun buat masa 12weeks . Asid folic jangan missed ya

okk trima ksih🥰