alhamdulilah

pgi ni selamat melahirkn baby girl.berat 2.4.bersalin secara normal.alhamdulilah terima kasih yaallah

41 Các câu trả lời

Alhmdulillah tahniah sis, saya pon harap bole bersalin normal dan mudah semudahnya2 amin3 ya robbalamin.. Selamat berpantang sis

Taniah sis..alhamdulillah ea..selamat berpntang sis..saya harp pun dpt r bslin normal kli kedua niy..insyallah☺

Wah tahniah.. Mesti sng ni.. Kecik cml je baby.. Hri ni kiranya dh msuk 39week lebih ke sis

Alhamdulillah, tahniah & selamat berpantang mommy 😊

Alhamdullilah...tahniah sis.. Sis jaga diri baik2 yaa

Alhamdulillah..tahniah dan selamat berpantang sis

alhamdullilah...selamat berpantang...😍😍😍

Alhamdulillah. Tahniah sis. Selamat berpantang ;)

Alhamdulillah tahniah sis, selamat berpantang

Alhamdulilh...tahniah ye n slmt berpantang