Pregnant 8w2d

Hi, pg td pegi scan sbb igt esok baru nk buka buku pink tp kosong xnampak apa.. Klu ikut tarikh first day last period sepatutnya harini dah 8w2d. Normal ke? Sbb ada yg ckp scan 8w dah blh nampak.. #1stimemom #firstbaby

2 Các câu trả lời

tgu 9weeks nnti kalau mcm tu. normally mmg 8week dah nampak n dh ade heartbeat.

2y trước

Aamiin.. Mudah mudahan mcm tu laa.. Terima kasih byk2 puan dah bg kata2 positif.. Terharu betul 😢😢 Sejujurnya rasa down sgt hari ni tp alhamdulillah dah ok sikit dpt sokongan dan doa yg baik2 dr org sekeliling..

kantung nampak kah sis?

2y trước

Masa tu sy saja2 nk scan.. Memula nurse yg tlg tgk, lps tu dia confuse then dia pggil dr.. Masa dr tgk dia ckp xsure kantung atau bladder.. Masa tu mmg bladder kosong sbb baru lps buang air.. Cuma dia ckp normal kalau xnmpak lg sbb masa tu masih baru. Tp sblm tu sy tanya kwn2 diorg ckp 8w tu dah nmpak mcm ketulan kecik..