Siapa suka telur? Siapa suka sambal? 🙋‍♀️

Petang-petang macam ni kalau dapat salah satu pon🤤 Nasi putih panas-panas dengan sambal telur je pon😋 Tapi antara dua jenis di bawah, Mana satu pilihan anda?😏 Min suka betul kiri tu lah 😭

Siapa suka telur? Siapa suka sambal? 🙋‍♀️
302 Các câu trả lời

Sambal telur pecah mak always jadi pujaan hati ❤️ tapi kalau abangabang pulak masakan mak&saya punya pun diaorang tak dapat beza siapa masak 🤭 diaorang kata kalau mak dah takde and rindu masakan mak suruh adik masak huhu tersedih jap

Kalau Saya sekarang ni la min... Dua2 pun bedal... Tp kalau mase pregnant... Saya ambik yg telur rebus tu... Tu pun mkn yg Putih shj... Sbb tkleh nk mkn yg kuning tu... Tekak tk terima😅😅😅

baru tadi terfikir nak buat. 😌 suka yang kanan. tapi yg malasnya nak rebus pastu goreng balik. 😂

mestilah sambal telur pecah. baru buat semalam. husb makan licin pinggan 😆

Sambal telur rebus sebab tak suka telur separuh masak dalam sambal

sambal telur rwbus ... klau mls nk rebus sambal telur mata sj ..

sambal telur pecah tu menggoda..jd lapar plk tgk😅

Tolong ye ibu2.. Minta share resepi untuk bayi 6 bulan..

kalau nak senang sambal telur pecah😘🤤😋

Sambal telur pecah tapi goreng dulu pergh sedap