22w pengalaman pertama sakit sepanjang preggy

perut selalu mengeras and jd ngilu ari2 dan pinggang...baby xkick cuma mngeras...okay ke???

3 Các câu trả lời

Skrg mcm mana? Still sakit lagi ke? Saya 21week. Pon kadang kadang rasa sakit mcm cramp kat bawah perut. And kadang kadang perut mengeras

2y trước

skrg dah okay...hritu g emergency doktor ckp UTI ...tu jugak sbb dia sakit...pastu masa checkup haritu dktr ckp nmpk mcm ad fibroid...jd risau..tapi skrg xrasa dh mngeras and sakit...baby pun aktif je gerak..harap scan skli lg nnti xwjud dah fibroid tu