Sy 35 minggu. Due 14/8.

Normal ke. Kalau baby selalu mengeras je. Lepas tu rasa sakit pinggang. Sakit ari2 sakit celoh kangkang.. Kalau Macm tu tanda nk bersalin ke.. Belum ada pengalaman lagi. Ank pertama.

1 Trả lời

Kte same due 14/8 sy pn sakit celah kang2.. nurse ckp normal je sb tgl bpe minggu je lg kan.. sy pinggang xsakit.. tp kdg2 sakit tepi bontot tu kalau nk bangun drpd baring

1y trước

Yeke.. Smoga dipermudah segala urusan bersalin sis.. Tulah sekarang kerap betul perut mengeras.