38w tp takde tanda lagi

Sakit pinggang dan ari2 waktu malam je . Siang okay. Baby selalu mengeras. Nk kira pergerakan pun dh confused sbb selalu mengeras je . Mengeras atas je. Mengeras bhgian bawah perut sekali pinggang tu waktu malam je. Apa perlu buat eh ?#bantusharing #ingintahu #bantujawab

3 Các câu trả lời

𝑠𝑦𝑎 𝑑ℎ 𝑛𝑘 𝑚𝑎𝑠𝑢𝑘 39𝑤 𝑝𝑢𝑛 𝑥𝑑𝑎𝑞 𝑎𝑝𝑎 𝑡𝑛𝑑𝑎 𝑙𝑔 ... 𝑏𝑎𝑏𝑦 𝑠𝑦𝑜𝑘 𝑎𝑔𝑘𝑛𝑦𝑎 𝑑𝑑𝑢𝑘 𝑑𝑙𝑚 𝑝𝑒𝑟𝑢𝑡 ...

sy ank first 42w... skrang sy 39w takut rasanya kena induce lg,sy mcm sis jgk mlm je sakit pgang bawah n ari2

rilek saja. baru 38w

5mo trước

cumanya kalau dah mmg takde tanda lagi, chill2 je dulu. bukannya dah overdue nak terlebih risau