Hi mummy2.. selalunya kalau dah 6 weeks memang takda selera nak makan ke? Apa yg perlu buat?

Perut selalu masuk angin dan kembung sebab kurang makan 😥

5 Các câu trả lời

biase la tu sis awal hamil mmg rse tak selera mkn, loya.. sy pon dlu x bole tgk nasi. klw x selera mkn nasi, mkn je apa2 jnji mkn jgn prut ksong...

Sy pun mcmtu jugak tp kena paksa diri utk mkn.. Tk mkn byk sikit pun takpe sbb nnti baby tk cukup zat nk membesar

At least makan buah buahan or anything yg berkhasiat utk tenaga and baby membesar dgn sihat

sy kdg2 ada slera,kdg2 xde..tp xde loya ke apa ke,cuma mcm kalau mkn nsi,x hbis biasanya

normal sis ...sya pon jdi mcm tuh ...sis kna byk kn mkn buah...dan minum aiq ksong..