Tolong bagi cadangan

Perut mula naik strechmark merah. harini 38 minggu. naik sejak minggu ke 32/34. Down sangat bile tengok perut hm. ada cadangan macam mana nak hilangkan??

6 Các câu trả lời

Lotion stretch mark supposedly kena amalkan time awal pregnant sebelum perut membesar. Tp boleh juga awak sapu2 lembut di area tu sampai lepas bersalin cuma effect dia nk kembali ke rupa asal tu takes time.

1y trước

ohhh. saya mmg selalu pakai lotion tp bukan khas untuk strechmark. hm

bahaya ke sterchmark diperut ni? sebab saya mengandung tkda pakai pape lotion pun saya biarkan je saya expect lepas bersalin strechmark akan hilang sendiri atau time dh bersalin baru bubuh lotion

awal pregnant, sy guna bio oil. da masuk kandungan 25 weeks keatas, sy try lotion tropika coconut tummy butter. sampai skrg sy masih guna lotion tu. #36weeks4days

pakai lotion palmer butter cocoa.. sye pakai dri 10 weeks pregnancy. skrg dah 37 weeks, stretch mark samar² je. tak teruk

Saya biar je strechmark saya. Kenangan mengandung 😆😆

sis ada pakai lotion utk strechmark tak?

1y trước

better pakai yang khusus utk strectmark 🙂