Perut tak selesa.

Perut macam masuk angin.Saya sentiasa rasa lapar tapi bila makan rasa tak selesa dekat perut.Kandungan sekarang 5 weeks.Sampai bila ye Perut rasa macam ni ?

1 Trả lời

hi. sama macam saya. setiap orang tak tentu. tapi awal trimester memang kadang perut rasa masuk angin. tapi nanti dia akan hilang. sentiasa lapar tu saya pun sama. makan dalam kuantiti yang sedikit tapi kerap. so that boleh avoid perut you jadi masuk angin. and jangan sesekali letak any minyak angin dekat your perut ya. enjoy je mommy semua simptom tu. nanti hilang jugak.

1y trước

True,I enjoy this moment,so excited 😍