Perut mengeras 😐

Perut dah start mengeras tegang non stop je ni. Tapi tak sakit. Pinggang pun dah cramp sikit2. Tanda2 dah ke ni? 😅 Rasa seriau pulak haihh 🤣 #38w4d

22 Các câu trả lời

Pengalaman sy,perut mengeras 3 4 Kali,Tak sakit,tak apa. Saja cek pergi spital,doc kata dah 3cm. Terus doc tahan masuk ward. Alhamdulillah skrg baby dah 6 bulan hari ni. 🤭 Better pergi cek sis. ☺️

1y trước

saya 39m3h perut kerap mngeras. skit bole tahan. ptt ke sy pge hsptl