Perut mengeras 😐

Perut dah start mengeras tegang non stop je ni. Tapi tak sakit. Pinggang pun dah cramp sikit2. Tanda2 dah ke ni? 😅 Rasa seriau pulak haihh 🤣 #38w4d

22 Các câu trả lời

Moga dipermudahkan urusan sis. Saya pon baby cuma kerap mengeras je, tapi tanda tanda lain belom ada.

4y trước

Hahah dah siap merengek2 pun tapi tak dipedulikan 😆 haih bertabah je laa ye

Sama la sis.. Saya 38 minggu 1 hari 🤗 tunggu masa jugak ni.. Risau pun ade hehe

4y trước

Oh hosp sana. Suami boleh teman ke? Selamat berpantang ye 🤗

Dup dap dup dap.. Hehe semoga dipermudahkan sis.. Nak dekat da tuu

4y trước

In shaa Allah aamiin 🤗😘

Dah g spital ke as?rtu sakit smpai nanges sbb tu g spital...

4y trước

Tak pegi lagi sbb baby still gerak macam biasa 😅

Semoga dipermudahkan urusan bersalin 😍😍😍

4y trước

Aamiin in shaa Allah 🤗😘

Semoga dipermudahkan urusan sis😊

4y trước

Tu laa tu. Rasa nak berguling je ni 😅

Tanda2 dh tuh.. ohhh baby sruh kua.. huhuhu

4y trước

Baby seronok lagi berguling dlm perut 😆

Belum bersalin ke sis??

4y trước

Aamiin in shaa Allah ❤️

Semoga dipermudahkan..

4y trước

Aamiin in shaa Allah 😉

Bby gerak ok ke sis?

4y trước

Nnti sy pegi ye. Tq 🤗