Kira kicking baby

Hai sy skrg on 27w, suppose 28w dah start kira kicking baby kan? Tp my next review pd 11/10.. sy review kat swsta.. sy start kira kicking je la kan? Sbb ada tbca mommy2 lain dah start kira 28w.. #1stimemom

2 Các câu trả lời

Boleh je kalau nak start, baby pun dah banyak gerak kan? Tapi kalau nak tggu appt dulu pun boleh. Asalkan baby sentiasa gerak 😁

3y trước

🥰

Saya Kira gerak baby guna apps aje then masa appointment untuk 28w nurse suruh tick baru tick dekat buku 😊