pendarahan

pernah tak anda alami pendarahan yg berbentuk ketulan ketika buang air besar? 32weeks perut mengeras yg byk kali xjuga sembelit najis cair namun 2kali tu ikuti ketulan darah

8 Các câu trả lời

Buasir tu sis ktulan btk drh ktika buang air bsr. Luka kat saluran rektum,kemungkinan bsr bgtulah... Normal tu start perus mgeras,akan lbh kerap apb.perut mkin bsr ..yg pting kicking bb kna kira setiap hr

Ketulan tu kena pastikan. Dari mana kluar. Dpn ke blkg kene pastikan dulu..

Kena refer doc tu sis.

Prgi je lh hospital

Better sis g hsptl

Refer hosp sis

Refer doktor

Refer dr