anak jatuh katil ?!

Pernah tak anak mommies jatuh katil .. biasanya mommies buat ape eh ? Ni nak bawak kk tapi hari ahad pulak ?..aduhh

2 Các câu trả lời

Anak saya 1 kali jatuh dari buaian and 3kali jatuh dari katil..nak bawa pergi hospital tapi mak saya pula kata tak ada apa2..hospital tak akan layan..sakit hati saya..anak saya baru 6 bulan..

5y trước

Ingatkan nak pegi klinik esok . Hm

Tgk dulu anak sis ada muntah2 ke or benjol teruk ke or apa2 sakit selepas dia jatuh katil. Bawak ke emergency terus klu sis risau ..

5y trước

Ni muntah² takde .. demam tadi semlm sebelum jatuh katil .. ni lepas jatuh katil baby asyik tido je , menyusu sekejap je 😌