Pernah tak ada ibu2 mengalami elergi pada kulit mcm ni akibat pembawaan bayi ketika hamil?

Pernah tak ada mumy2 elergi kulit time pregy akibat pembawaan bayi ketika hamil?

Pernah tak ada ibu2 mengalami elergi pada kulit mcm ni akibat pembawaan bayi ketika hamil?
2 Các câu trả lời

Saye.. Kene kat perot n badan.. Mcm ni la tapi kecik2 sikit.. Mcm pasir tu.. Aduh gatal die x leh nak bawak bincang.. Tp p doc.. Doc ckp saye allergy

Lain org lain alahan sis...ade tu xleh guna sabun terus..hihi