Kulit Bayi Sensitif: Krim Sesuai Untuk Bayi

Morning TAP parents! Susah hati betul bila melihat si manja merengek tidak selesa akibat masalah kulit seperti ruam atau ekzema ni. Jangan risau, ini ada beberapa krim bayi terbaik untuk merawatnya! https://my.theasianparent.com/krim-bayi/web-view

3 Các câu trả lời

Good info 😊. Saya pengguna sudocream 🙋🏻‍♀️. Doktor di kk tempat saya juga kata sudocream bagus kerana ada mengandungi paraffin. Kalau baby melecet pun, kk pun akan bagi soft paraffin.

Sy guna sudocrem & kiddiesoft tu. Mmg berkesan & terbaik..

👍