Mimpi Gugur

Pernah sesiapa mimpi alami keguguran semasa hamil dak?????

20 Các câu trả lời

Saya sebelum keguguran, 3 hari berturut turut mimpi gugur dan mimpi pelik2. Sampai saya jadi takut. Mungkin terlampau fikirkan dan masa tu rajin balik lewat pagi sbb pergi shopping barang raya sbb seminggu sebelum raya saya gugur tu. Lepas gugur, saya duduk rumah dulu sebelum balik kg, saya sampai tak boleh duduk sorg, sbb terlampau takut and saya masih terbayang mimpi tu, hsbnd pergi kerja sya call suruh balik nasib baik ofis hsbnd dkat sngt dgn rumah. Lepas sebulan tu, baru berani cerita kat hsbnd, and sampai hari ni saya ingt mimpi tuu😢

Maaf tak pernah alami. Cuba sis berjumpa dengan ustaz. Berubat. Takut ada gangguan yang nak ganggu kandungan sis. Selain tu, sis amalkan nak tidur berwudhuk, baca ayat kursi n 3 kul. Boleh pasangkan ayat al-quran sepanjang malam supaya lebih tenang untuk tidur.

sye pernah mimpi gugur masa 11weeks. buang air kecil, keluar sekali baby dgn kantung. petang tu ada discharge darah. ingatkan bleeding, pegi jumpa doc, doc kata hanya discharge biasa & baby Alhamdulillah baik2 je. sihat & aktif. doa banyak2 ye sis

February tahun ni sy keguguran lps tu bln April sy mengandung lg & d sebabkan trauma sy sering mimpi keguguran tapi alhamdulilah skarang dah x mmpi lg. banyakkn berdoa & berzikir sis itu yg sy lakukan.

mse pregnant awl thn aritu ade jgk mimpi gugur.. sbb thn lps pernah gugur jgak.. jd perasaan terlalu tkot n trauma bnde same jd.. tp mmg gugur la lps tu.. huhuh xtau la sbb ape.. kne sentiase positive jela pasni

saya ada mimpi baru ni masa nak buat detail scan. tapi alhamdulillah baby sihat, aktif ja. bila rasa dia kick lega, sbb tau dia okay. n then skrg mmg tidur baca doa semua da. maybe rituh sbb duk fikir sgt kot.

ada. 2kali preggy, mmg setiap malam mimpi bukan2. most of mimpi yg tak baik. jgn dfikirkan sgt ye. nnt ganggu emosi awk pulak. anggap saja itu mainan tidur. bykkn bselawat lepas tjaga dr mimpi tu 😊

pernah gak. tapi tu semua mainan tidur. biasa lah ibu2 mengandung ni mmg itu lah kerisauan dia sampai terbawa emosi… banyakkan baca ayat qursi dan 3 kul usap kat perut ye

Saya pernah mimpi gugur sekali..mungkin emosi jugak agaknya..tapi lepas tu saya mmg gugur betul2..tiada rezeki dekat saya tapi baca pengalaman orang lain okey je..fikir positif sis..

pernah sis, masatu saya baru 8weeks mimpi gugur swaktu tengah kencing , emosi waktu hamil je tu sis sekarang dh selamat beranak dh nk masuk 2 bulan dh baby👶🏻