Mimpi Keguguran Semasa Hamil

Sejak kebelakangan ni sering mimpi yg pelik² dan semalam pula mimpi Keguguran.. ? Ini normal ke bagi ibu hamil mimpi mcm ni. Risau sgt². Terus tbgun dr tidur abis peluh 1 badan.. Rsau.. Tolong sya?

1 Trả lời

Normal kalau mimpi bukan2 time pregnant. Sebelum tidur banyakkan baca doa2 dan surah2. Jangan terlalu banyak berfikir sebelum tidur.

5y trước

Biasanya baca ayat kursi, surah 3 qul. Boleh juga pasang bacaan surah atau ruqyah sambil tidur. Bukak slow2 pun okay dah.