mimpi buruk

Assalamualaikum mummy2 semua . Saya mengandung dah 24 weeks dan saya dapat mimpi buruk menyusukan bayi sambil baring . Ade sesiapa pernah alami tak ? Normal ke?

2 Các câu trả lời

Ad 2 kmngkinan sis...frst mybe sbb love affection dgn bby..xsbr jmpa bby smpai trbwk2 ke mmpi...secnd mybe sbb bnda2 xelk ni..ap2 pn bykkn doa dan bca ayt kursi sbgai plindung...insyaAllah kuatkn dri n stay positive

wallahhualam sis byk yg sy baca tu bnda x elok sama ada sihir atau saka