Scan baby

Pernah ke scan baby boy. Nampak bebird dia. Tetapi lahir baby girl?

23 Các câu trả lời

Minggu lepas scan kat klinik private doktor ckp laki..tapi sbnrnya teringin nak perempuan...sbb anak first dh laki..moga2 nnt kluar perempuan..sebulan dh usaha utk dpt anak perempuan..

1y trước

Sama sya siap jaga permakanan , berpantang makan , lepas bersama mengiring ke kiri , macam2 cuba scan 18 week mcm boy , kemarin scan telur mcm dah xde , dr terus cakap 50/50 🤣

Benda ni normal je sis and posiible. Sebab belum tentu masa scan tu baby girl keluar baby girl. Ada je yang masa scan tu baby girl tapi keluar baby boy. So jangan risau asalkan anak kita sihat

Bila saya fikir balik, ada juga tertanya-tanya why scan baby boy keluar baby girl? Tapi nak buat macam mana, tu dah memang kerja allah untuk tentukan jantina kan. Asalkan bayi sihat.

Scan baby ni possible if result dia tak sama masa bersalin nanti. Tapi kebanyakkan nya scan baby boy keluar baby boy. Tapi who knows right? Tak semestinya scan tu accurate

saya pun pelik macam mana bila scan baby boy boleh keluar baby girl. tapi ada yang cakap mesin scan tu tak 100% accurate pun so... yeah mungkin gender baby pun tak confirm

4y trước

Sbb kdg yg nmpk mcm penis tu bkn penis tpi tali pusat.

Possible je sis. Kadang scan baby girl sekali keluarnya baby boy pulak. So, jangan terlalu bergantung sangat dengan result gender scan tu.

Possible! Suami saya excited nak dapat anak lelaki tapi dapat anak perempuan. But alhamdulillah anak baik-baik saja. Dihat walafiat

pernah dari awal sampai 8jam sebelum bersalin scan boy .. sekali keluar girl .. Alhamdulillah apa pun jantinanya redha janji anak sihat

1y trước

Kuasa Allah , Semoga Saya Dikurniakan Anak Perempuan Jugak 😭🤲🏻

Benda macam ni boleh je jadi sis. Tak semestinya masa scan nampak baby boy akan keluar baby boy. Ada yang akan keluar baby girl.

Possible je sis! Saya macam ni masa hamil anak yang 1st. Scan baby boy tapi keluarnya baby girl. Hehehe.