Scan baby

Pernah ke scan baby boy. Nampak bebird dia. Tetapi lahir baby girl?

23 Các câu trả lời

pernah mcm sya..scan nmpk bird .. excited sbb baby first mmng nk boy .. beli brg smua brg2x tuk baby boy.. ayahnya dh sdia nk azankan tup2x kluar baby girl tercengang kjp kmi dua pastu bru c ayah iqamatkan 🤣🤣.. lucu btul wktu tu ktawa sya d buatnya.. muka ayahnya yg lucu..

2y trước

wktu tu scan 28 minggu...

Jangan tanya kenapa kalau scan baby boy keluarnya baby girl sbb kita pun taktau betul ke tak scanner tu.Tapi kalau scan baby girl keluar baby girl jugak, alhamdulillah rezeki. So benda-benda macam ni memang possible je nak jadi sis. Jangan risau. Doa semoga anak sihat-sihat je.

Mesti tertanya-tanya kan kenapa scan boy but end up keluar girl...possible je sis benda ni sebab scan tu just scan je. Accurate tu mcam tak berapa nak tepat. But if tak kisah jantina anak then it would be okay je as long as anak kita sihat takde masalah apa apa

Sy. ..anak 1st...scan doktor cakap boy...bape kali repeat scan...boy jugak katenye wpon klinik b'lainan...pi la belikan brgan baby boy...da sampai mase kluar gegirl...ayah die mampu gelak sambil belikan baju kaler pink...

4y trước

Masa scan tu awk nmpk jelas x telur n pistol nya? Sy 2kali scan dr kata boy.. tp nk sgt girl sbnrnya...

Akak ipar saya situasi mcam ni sis masa anak first. Sampai anak yang ketiga pun sama jugak. scan anak 3 3 perempuan. Tapi keluarnya semua lelaki. Hehehe. benda ni mungkin berlaku sis so dia normal. Jangan risau. semoga dipermudahkan semuanyaa.

Dulu saya anak first macam tu lah...Scan baby girl. Sekali masa beranak tu allah... lelaki pulak yang keluarnya haa. Nasib baik masa beli barang prsiapaan baby tu beli semua baju warna putih... Boleh lah cover sikit dah kalau beli semua pink tak ke naya

Possible sis dont worry. If scan baby noy then keluar baby keluar baby girl tu normal. Kita tak tahu apa yang akan jadi kan so kita apa yang berlaku dalam kandungan pun kita tak akan tahu. belum tentu kita nak boy akan dapat boy

Kawan saya pun ada yang kena kes macam ni si. Scan baby girl keluar baby boy. But alhamdulillah anak semua sihat je. Kenapa scan baby boy keluar baby girl tu mungkin sbb machine scan tak berapa nak accurate... say apun tak pasti

Huhuhu...i dulu mcm ni jugak sis. Scan 2 kali memang confirm baby girl. Tapi waktu bersalin tu bila dapat tahu keluarnya baby boy rasa mcm eh betul ke ni? Hahaha tapi alhamdulillah anak sihat je takde maslah apa apa

Actually ada je yang kena kes macam ni. Masa scan baby girl tapi keluar baby boy. Sebab possibility untuk dapat jantina yang sama waktu scan bersalin tu ada je. So tak kisah lah baby boy ke girl asalkan sihat