Mitos Atau Fakta: Hubung Kait Air Kelapa Dengan Kehamilan

Pernah dengar tak orang dulu-dulu cakap kalau minum air kelapa waktu hamil nanti anak lahir putih melepak? Tapi betul? Ada yang kata menjadi ada yang kata "ala ni semua mitos". Anda rasa statement ni mitos ke fakta? Kongsikan jawapan anda di ruangan komen!

Mitos Atau Fakta: Hubung Kait Air Kelapa Dengan Kehamilan
45 Các câu trả lời

Ada jugak cakap takboleh minum air kelapa di usia awal kehamilan. Betul ke? 😭 saya teringin

Entah lh . Tp y ni je mmpu bgi tnga masa alhan 5/6 buln tu

Betul ke orang kata air kelapa ni xleh minum kalau awal2 mengandung? Mohon pencerahan dari mommy2

5mo trước

Tak betul

mitos air klapa ni salah stu cara untk memudahkn bersalin..n kulit baby mnjadi lembut

Mitos. Itu hanya sebab genetik. Saya bercakap daripada pengetahuan biologi.

entah lah. minum sebab teringin je. lagi lagi nak dekat bersalin.

mitos. warna kulit ni genetik.

orng bilang bby dorang putih

utk kulit bersih je kot

Mitos