Aku lemah

Pernah dengar pernah baca cerita orang boleh hiking boleh buat macam2 masa pregnant ni .. saya dulu hikers climber cyclist .. tapi Bila pregnant ni jadi selemah2 perempuan .. mudah pening mudah letih .. biasa ke macam ni ? Dulu paling susah nak nangis . Sekarang paling mudah tersentuh .. biasa ke ni atau saya Yang lebih2 ?

1 Trả lời

yeee sis.. same mcm sye.. tiap mngu mesti hiking.. bile ngndung je kali ni (4) yaAllah...sgt2 lemah.. letih.. malasss... smpai tahap depress...

5y trước

jln sikit je jd mengah.. tepikir.. nanti oas besalin mane nak cari stamina smule..