Ank sy hjg bln ni dah 6 Bulan tapi Masih blm meniarap sepenuhnya😔

Perlukah saya risau#pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

akak boleh try search teknik teknik occupational therapy ajar kat youtube then try apply dekat rumah. make sure konsisten buat kat rumah. Takpe anak lmbt perkembangan tapi as parents kita yg kena always support dgn bagi stimulasi yg btul utk perkembangan dorang

Cuba baca buku anak yg hospital bg untuk cek up anak tu. Ada pasal perkembangan anak