Perlukan pendapat mommy2 yg berpengalaman .

Period terakhir 29 julai.Period memang x regular.Tapi sejak 15 ogos puting terasa nyeri & sakit. 19 ogos kdg2 terasa mual tp xmuntah,mulut trase mcm xsedap mcm tgh kemam duit syiling.perut trase kembung,kdg2 bdn berangin rasa xsedap bdn berangin, cpt mengantok,bdn cpt rasa lesu,lps maghrib mesti jadi mengantok & akan lelap,dalam 3 or 4 pagi mesti akan rasa mual2 mcm nk muntah tp xmuntah, kerap kencing.masalahnya period saya xteratur susah untuk detect hari subur, peluang utk hamil & xtaw bila akan dtg next period tapi saya dh rasa symptoms2 begini selepas 2minggu daripada hari terakhir period 4ogos, xpernah rasa begini walaupun nk period sebelum ni . Hari ni saya bru lengkap 2dose vaccine sinovac , lg kuat rasa mual nk muntah,berangin bdn, tapak kaki sejuk,letih mengantok lesu & mengantok tp susah nk tidur sbb sengal2 badan & tekak rasa xsedap . Apa pendapat mommy2 yg pernah hamil & mengalami symptoms yg berbeza . #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #cumainginkanpendapat #naksangattahupendapatmommyygberpengalaman #sayaxadapengalaman #ttc7tahun

2 Các câu trả lời

test upt dulu wak. beli yg murah2 dulu dekat watson. sy pun salu beli kt shopee je. kalau dah test upt baru tahu pregnant ke tak. sbb setiap org x sama. awak cerita simptom2 yg awak alami tu kdg2 ada org x de pun simptom2 mcm tu. so nk confirm awak yg kene test upt.

3y trước

Dah test UPT?

3y trước

saya lambat 4hari kalau ikut calendar lah sy ptut period 28hb ogos .. nih pagi 31hb ogos saya test subuh . nih mengandung ke ?