Kiraan Kehamilan

Period sy tk teratur kitaran 59hri mcm mn nk thu usia kehamilan sy

2 Các câu trả lời

By scan. Saya pun xtratur period so doctor akan buat scan atleast 2x start nmpak janin nnt dia akan ukur janin tu nnt dpt la edd.

1y trước

Better 2-3w dari dpt tau pregnant… saya masatu dpt line upt positive saya tunggu 2w baru scan tu pun baru nmpak kantung. Pastu repeat scan lagi 2w baru nmpak janin size 8w so doctor akan ukur janin tu dptkan edd, nnt selang 2w doctor repeat lagi scan untuk confirmkan edd tu.

Ikut size scan lagi accurate sebab kita tak tau bila persenyawaan berlaku dlm rahim