cara kira usia kehamilan

nk tnya, mcm mana nak kira usia kehamilan kalau kitaran pendek ye? hari pertama last period sy 3may2023. cycle sy 24hari. jadi sekrg sy hamil 3minggu 3hari. kalau 3minggu tu dah dikira hamil ke? embrio dah menempel ke ye? atau ada cara kiraan yg lain?#ingintahu #seriusnanya

cara kira usia kehamilan
2 Các câu trả lời

mybe sis ovulation awal. jd detect awal. 3w pon ttp kira prgnt. sis tgu smpai 6w ke ats nt buat scan. kalo scan skrg pon xnmpk lg. skrg just jaga diri, bnyk rehat jgn buat bnda or agkt bnda yg berat. yg penting sntiasa positive jgn stress2. amik acid folid tiap ari

1y trước

tq sudi komen ye

Tak mustahil pun sis 3w dah positive .. saya prnah track opk. Pastu 3w tu buat upt dah jumpa positive dah. Pastu tunggu 6w baru scan.