PERCUMA! Bawa Pulang Produk Philips Bulan Ini!

Perhatian semua Mummy! Anda nak menang produk menarik ni? Jom, sertai di sini SEKARANG! Klik: https://community.theasianparent.com/contests

PERCUMA! Bawa Pulang Produk Philips Bulan Ini!
1014 Các câu trả lời

15 Oct 2023 🤰Alhamdulillah untuk nikmat kesihatan ibu ayah dan baby sehingga ke hari ini🧸 with my baby due to join us in our home, im so glad if UV-C Disinfection Box from PHILIPS can be part of our journey🥰 also, thank you AsianParent banyak berkongsi ilmu setiap hari sepanjang kehamilan pertama saya. Aplikasi ini bukan sahaja utk new mom tapi sesuai dijadikan rujukan oleh ‘bakal ayah’! Yang paling best apps Asian parent menyajikan para ibu dgn pelbagai contest menarik dan ibu boleh dapatkan voucher shopping barangan baby dan keperluan ibu selepas bersalin kelak. Banyak hadiah best2! berbaloi download apps Asian parent ni🎉👏🏻🫶🏻 semoga kami berpeluang memenangi Produk PHILIPS UV-C Disinfection Box as I have been looking for it since day 1 of my pregnancy 🤰 insyaAllah ☺️ IG: @faezahkln_ Terima kasih Asian Parent dan PHILIPS

☆ ૮⍝• ᴥ •⍝ა ☆ ╔⊹☆⊹══════╗ ❝𝗗𝗔𝗬 𝟭𝟰:𝟭𝟵 𝗢𝗖𝗧 𝟮𝟬𝟮𝟯❞ ╚═════⊹☆⊹═╝ 𝗖𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗲 𝗰𝗵𝗲𝗰𝗸 𝗶𝗻 𝗱𝗮𝗿𝗶 𝟭𝟰𝗵𝗮𝗿𝗶 𝗱𝗮𝗿𝗶 𝘁𝗮𝗿𝗶𝗸𝗵 𝟲-𝟭𝟵𝗼𝗰𝘁 . Harapan saya bersungguh-sungguh untuk menang Philips UV-C disinfection ini buat bayi yang bakal lahir tak lama lagi & membantu saya untuk membasmi segala bakteria pada barangan bayi saya . Saya tidak lagi khuatiri akan pendedahan segala bakteria kepadanya. 𝑴𝒀 𝑰𝑵𝑺𝑻𝑨𝑮𝑹𝑨𝑴 : @𝒂𝒛𝒊𝒆𝒎𝒂𝒔𝒊𝒓𝒂 ═✿╡°✧ 𝐓𝐄𝐑𝐈𝐌𝐀 𝐊𝐀𝐒𝐈𝐇 ✧°╞✿═ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

The process of raising, teaching, and developing a child is known as parenting. There are several skills involved in parenting. Every parent approaches it differently. It is one of the critical elements in a child’s development of their physical, emotional, mental, and social conduct. A child will pick up anything they see at home, school, or in their social group and act on it. Both joys and challenges come with becoming a parent. It demands attention, endurance, flexibility, and a lot of love. Giving a child a healthy environment is crucial for his or her well-being. A child’s academic achievement depends more on a child’s environment than it does on their school. Fathers, mothers, and other guardians are essential in helping to create a happy family.

Hari 1: Hari ini menandakan permulaan perjalanan yang indah, bukan hanya untuk saya, tetapi juga bagi kehidupan berharga yang berkembang di dalam saya. Saya ingin mengucapkan rasa syukur yang mendalam kepada aplikasi theAsianParent ini yang telah menjadi sahabat setia saya dalam perjalanan menjadi seorang ibu. Ia menjadi sumber maklumat, panduan, dan pengetahuan yang sangat berharga. Dengan setiap klik dan skrol, saya sedang belajar dan berkembang, seperti bayi kecil dalam rahim saya. Bersama-sama, kami bersedia untuk keajaiban yang menanti kami. Terima kasih, aplikasi theAsianparent yang saya kasihi, kerana sentiasa ada ketika saya memerlukannya. 🤰💕 #PerjalananKehamilan #Bersyukur #IbuYangSedangMengandung #Mogarezekibabysaya

☆ ૮⍝• ᴥ •⍝ა ☆ ╔⊹☆⊹══════╗ ❝𝗗𝗔𝗬 𝟭𝟯:𝟭𝟴 𝗢𝗖𝗧 𝟮𝟬𝟮𝟯❞ ╚═════⊹☆⊹═╝ The Asian Parent banyak kongsi sumber ilmu setiap minggu kehamilan, saya juga suka merujuk jika mempunyai persoalan sepanjang kehamilan di sini, berkongsi pendapat dan sebagai . Bukan sahaja mendapat info , malah mengadakan contest yang menarik & promosi hebat . Semoga ada rezeki saya untuk memenangi Philips UV-C Disinfection Box ini . Amin . 🤲🏻 𝑴𝒀 𝑰𝑵𝑺𝑻𝑨𝑮𝑹𝑨𝑴 : @𝒂𝒛𝒊𝒆𝒎𝒂𝒔𝒊𝒓𝒂 ═✿╡°✧ 𝐓𝐄𝐑𝐈𝐌𝐀 𝐊𝐀𝐒𝐈𝐇 ✧°╞✿═ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

☆ ૮⍝• ᴥ •⍝ა ☆ ╔⊹☆⊹══════╗ ❝𝗗𝗔𝗬 𝟭𝟮:𝟭𝟳 𝗢𝗖𝗧 𝟮𝟬𝟮𝟯❞ ╚═════⊹☆⊹═╝ The Asian Parent banyak kongsi sumber ilmu setiap minggu kehamilan, saya juga suka merujuk jika mempunyai persoalan sepanjang kehamilan di sini, berkongsi pendapat dan sebagai . Bukan sahaja mendapat info , malah mengadakan contest yang menarik & promosi hebat . Semoga ada rezeki saya untuk memenangi Philips UV-C Disinfection Box ini . Amin . 🤲🏻 𝑴𝒀 𝑰𝑵𝑺𝑻𝑨𝑮𝑹𝑨𝑴 : @𝒂𝒛𝒊𝒆𝒎𝒂𝒔𝒊𝒓𝒂 ═✿╡°✧ 𝐓𝐄𝐑𝐈𝐌𝐀 𝐊𝐀𝐒𝐈𝐇 ✧°╞✿═ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

☆ ૮⍝• ᴥ •⍝ა ☆ ╔⊹☆⊹══════╗ ❝𝗗𝗔𝗬 𝟭𝟭:𝟭𝟲 𝗢𝗖𝗧 𝟮𝟬𝟮𝟯❞ ╚═════⊹☆⊹═╝ The Asian Parent banyak kongsi sumber ilmu setiap minggu kehamilan, saya juga suka merujuk jika mempunyai persoalan sepanjang kehamilan di sini, berkongsi pendapat dan sebagai . Bukan sahaja mendapat info , malah mengadakan contest yang menarik & promosi hebat . Semoga ada rezeki saya untuk memenangi Philips UV-C Disinfection Box ini . Amin . 🤲🏻 𝑴𝒀 𝑰𝑵𝑺𝑻𝑨𝑮𝑹𝑨𝑴 : @𝒂𝒛𝒊𝒆𝒎𝒂𝒔𝒊𝒓𝒂 ═✿╡°✧ 𝐓𝐄𝐑𝐈𝐌𝐀 𝐊𝐀𝐒𝐈𝐇 ✧°╞✿═ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

☆ ૮⍝• ᴥ •⍝ა ☆ ╔⊹☆⊹══════╗ ❝𝗗𝗔𝗬 𝟭𝟬:𝟭𝟱 𝗢𝗖𝗧 𝟮𝟬𝟮𝟯❞ ╚═════⊹☆⊹═╝ The Asian Parent banyak kongsi sumber ilmu setiap minggu kehamilan, saya juga suka merujuk jika mempunyai persoalan sepanjang kehamilan di sini, berkongsi pendapat dan sebagai . Bukan sahaja mendapat info , malah mengadakan contest yang menarik & promosi hebat . Semoga ada rezeki saya untuk memenangi Philips UV-C Disinfection Box ini . Amin . 🤲🏻 𝑴𝒀 𝑰𝑵𝑺𝑻𝑨𝑮𝑹𝑨𝑴 : @𝒂𝒛𝒊𝒆𝒎𝒂𝒔𝒊𝒓𝒂 ═✿╡°✧ 𝐓𝐄𝐑𝐈𝐌𝐀 𝐊𝐀𝐒𝐈𝐇 ✧°╞✿═ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

☆ ૮⍝• ᴥ •⍝ა ☆ ╔⊹☆⊹══════╗ ❝ 𝗗𝗔𝗬 𝟴 : 𝟭𝟯 𝗢𝗖𝗧 𝟮𝟬𝟮𝟯 ❞ ╚═════⊹☆⊹═╝ The Asian Parent banyak kongsi sumber ilmu setiap minggu kehamilan, saya juga suka merujuk jika mempunyai persoalan sepanjang kehamilan di sini, berkongsi pendapat dan sebagai . Bukan sahaja mendapat info , malah mengadakan contest yang menarik & promosi hebat . Semoga ada rezeki saya untuk memenangi Philips UV-C Disinfection Box ini . Amin . 🤲🏻 𝑴𝒀 𝑰𝑵𝑺𝑻𝑨𝑮𝑹𝑨𝑴 : @𝒂𝒛𝒊𝒆𝒎𝒂𝒔𝒊𝒓𝒂 ═✿╡°✧ 𝐓𝐄𝐑𝐈𝐌𝐀 𝐊𝐀𝐒𝐈𝐇 ✧°╞✿═ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

☆ ૮⍝• ᴥ •⍝ა ☆ ╔⊹☆⊹══════╗ ❝ 𝗗𝗔𝗬 𝟳 : 𝟭𝟮 𝗢𝗖𝗧 𝟮𝟬𝟮𝟯 ❞ ╚═════⊹☆⊹═╝ The Asian Parent banyak kongsi sumber ilmu setiap minggu kehamilan, saya juga suka merujuk jika mempunyai persoalan sepanjang kehamilan di sini, berkongsi pendapat dan sebagai . Bukan sahaja mendapat info , malah mengadakan contest yang menarik & promosi hebat . Semoga ada rezeki saya untuk memenangi Philips UV-C Disinfection Box ini . Amin . 🤲🏻 𝑴𝒀 𝑰𝑵𝑺𝑻𝑨𝑮𝑹𝑨𝑴 : @𝒂𝒛𝒊𝒆𝒎𝒂𝒔𝒊𝒓𝒂 ═✿╡°✧ 𝐓𝐄𝐑𝐈𝐌𝐀 𝐊𝐀𝐒𝐈𝐇 ✧°╞✿═ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷