Misi Mencari Pemenang Bertuah Bulan Ogos!

Perhatian Mommies! Anda mungkin yang kami cari untuk bawa pulang Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller bernilai RM599! Nak tahu bagaimana cara dia? Haa, mudah saja, klik di sini > https://community.theasianparent.com/contests

Misi Mencari Pemenang Bertuah Bulan Ogos!
1877 Các câu trả lời

JAWAPAN : C - XFLIP-360 ciri-ciri • Kerusi berputar 360 darjah untuk 2 arah. • Petak tempat duduk yang besar dengan sandaran belakang yang lebih tinggi untuk membantu bayi duduk dengan selesa. • Casis diperbuat daripada aloi dan bersalut serbuk dengan kukuh dan mewah. • Kereta dorong dilengkapi dengan sistem tali pinggang keledar untuk melindungi bayi dengan baik. • Mempunyai 4 roda untuk membantu mengurangkan tekanan, getaran, goncang dan mudah. • Sistem brek kunci keselamatan pada roda belakang untuk memastikan kereta dorong tidak tergelincir apabila ia tidak lagi bergerak. • Mempunyai bumbung perlindungan UV yang selesa (boleh dilipat selepas tidak digunakan). • Boleh dilipat, mudah dibawa keluar semasa perjalanan.

JAWAPAN : C - XFLIP-360 ciri-ciri • Kerusi berputar 360 darjah untuk 2 arah. • Petak tempat duduk yang besar dengan sandaran belakang yang lebih tinggi untuk membantu bayi duduk dengan selesa. • Casis diperbuat daripada aloi dan bersalut serbuk dengan kukuh dan mewah. • Kereta dorong dilengkapi dengan sistem tali pinggang keledar untuk melindungi bayi dengan baik. • Mempunyai 4 roda untuk membantu mengurangkan tekanan, getaran, goncang dan mudah. • Sistem brek kunci keselamatan pada roda belakang untuk memastikan kereta dorong tidak tergelincir apabila ia tidak lagi bergerak. • Mempunyai bumbung perlindungan UV yang selesa (boleh dilipat selepas tidak digunakan). • Boleh dilipat, mudah dibawa keluar semasa perjalanan

JAWAPAN : C - XFLIP-360 ciri-ciri • Kerusi berputar 360 darjah untuk 2 arah. • Petak tempat duduk yang besar dengan sandaran belakang yang lebih tinggi untuk membantu bayi duduk dengan selesa. • Casis diperbuat daripada aloi dan bersalut serbuk dengan kukuh dan mewah. • Kereta dorong dilengkapi dengan sistem tali pinggang keledar untuk melindungi bayi dengan baik. • Mempunyai 4 roda untuk membantu mengurangkan tekanan, getaran, goncang dan mudah. • Sistem brek kunci keselamatan pada roda belakang untuk memastikan kereta dorong tidak tergelincir apabila ia tidak lagi bergerak. • Mempunyai bumbung perlindungan UV yang selesa (boleh dilipat selepas tidak digunakan). • Boleh dilipat, mudah dibawa keluar semasa perjalanan.

❤️ Bismillah ❤️ 𝐉𝐀𝐖𝐀𝐏𝐀𝐍 👉🏻 𝐂 ; 𝐗𝐅𝐋𝐈𝐏-360 😍 𝐇𝐈 @theasianparent_my 𝐀𝐍𝐃 @samugiken 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐀 𝐆𝐑𝐄𝐀𝐓 𝐃𝐀𝐘 ❤️😍 𝐈 𝐇𝐎𝐏𝐄 𝐈 𝐂𝐀𝐍 𝐖𝐈𝐍 𝐅𝐎𝐑 𝐌𝐘 𝐁𝐀𝐁𝐘 🥰 Lihat Awan Kena Polusi Surya Bersinar, Hujan Berhenti Mari Kawan Bantu Promosi Hadiah GIVEAWAY Sudah Menanti Semoga 𝐒𝐓𝐑𝐎𝐋𝐋𝐄𝐑 𝐗𝐅𝐋𝐈𝐏-360 Dapat KuMiliki 🌹 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 Thanks your @theasianparent_my 𝐚𝐧𝐝 @samugiken for Hosting This Amazing Giveaway 🥰 𝐝𝐨𝐧𝐞 𝐚𝐥𝐥 step🔥

Bismillahirrohmannirrahim.... Jawapan saya : (C) XFLIP-360 Semoga rezeki anak saya dapat produk dari Samu Giken ni...saya memang dah lama teringin nak beli stroller Samu Giken ni..sebab utamanya boleh tukar kedudukan 360⁰...dan ketahanan rodanya..serta rupa bentuk stroller yang sangat premium..semoga ada rezeki anak saya...tidak dilupa juga apps theAsianparent yang banyak membantu saya memberi informasi dari saya mengandung sehingga selamat melahirkan anak...serta memberi panduan terutamanya saya menjadi first mom...mengenai pertumbuhan anak saya seiring dengan usia nya...anak saya sekarang selesa dengan food proceser jenama Samu Giken ni senang dia makan..harap-harap boleh memenangi stroller pula..🤲🏻

❤️ Bismillah ❤️ 𝐉𝐀𝐖𝐀𝐏𝐀𝐍 👉🏻 𝐂 ; 𝐗𝐅𝐋𝐈𝐏-360 😍 𝐇𝐈 @theasianparent_my 𝐀𝐍𝐃 @samugiken 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐀 𝐆𝐑𝐄𝐀𝐓 𝐃𝐀𝐘 ❤️😍 𝐈 𝐇𝐎𝐏𝐄 𝐈 𝐂𝐀𝐍 𝐖𝐈𝐍 𝐅𝐎𝐑 𝐌𝐘 𝐁𝐀𝐁𝐘 🥰 Lihat Awan Kena Polusi Surya Bersinar, Hujan Berhenti Mari Kawan Bantu Promosi Hadiah GIVEAWAY Sudah Menanti Semoga 𝐒𝐓𝐑𝐎𝐋𝐋𝐄𝐑 𝐗𝐅𝐋𝐈𝐏-360 Dapat KuMiliki 🌹 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 Thanks your @theasianparent_my 𝐚𝐧𝐝 @samugiken for Hosting This Amazing Giveaway 🥰 𝐝𝐨𝐧𝐞 𝐚𝐥𝐥 step🔥

1y trước

❤️ Bismillah ❤️ 𝐉𝐀𝐖𝐀𝐏𝐀𝐍 👉🏻 𝐂 ; 𝐗𝐅𝐋𝐈𝐏-360 😍 𝐇𝐈 @theasianparent_my 𝐀𝐍𝐃 @samugiken 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐀 𝐆𝐑𝐄𝐀𝐓 𝐃𝐀𝐘 ❤️😍 𝐈 𝐇𝐎𝐏𝐄 𝐈 𝐂𝐀𝐍 𝐖𝐈𝐍 𝐅𝐎𝐑 𝐌𝐘 𝐁𝐀𝐁𝐘 🥰 Lihat Awan Kena Polusi Surya Bersinar, Hujan Berhenti Mari Kawan Bantu Promosi Hadiah GIVEAWAY Sudah Menanti Semoga 𝐒𝐓𝐑𝐎𝐋𝐋𝐄𝐑 𝐗𝐅𝐋𝐈𝐏-360 Dapat KuMiliki 🌹 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 Thanks your @theasianparent_my 𝐚𝐧𝐝 @samugiken for Hosting This Amazing Giveaway 🥰 𝐝𝐨𝐧𝐞 𝐚𝐥𝐥 step🔥

Bismillahirrohmannirrahim.... Jawapan saya : (C) XFLIP-360 Semoga rezeki anak saya dapat produk dari Samu Giken ni...saya memang dah lama teringin nak beli stroller Samu Giken ni..sebab utamanya boleh tukar kedudukan 360⁰...dan ketahanan rodanya..serta rupa bentuk stroller yang sangat premium..semoga ada rezeki anak saya...tidak dilupa juga apps theAsianparent yang banyak membantu saya memberi informasi dari saya mengandung sehingga selamat melahirkan anak...serta memberi panduan terutamanya saya menjadi first mom...mengenai pertumbuhan anak saya seiring dengan usia nya...anak saya sekarang selesa dengan botol susu jenama Samu Giken ni..harap-harap boleh memenangi stroller pula..🤲🏻