Missed Miscarriage. Ibu2 ada tak pengalaman macam sy ? 😖

Pergi kk dan swasta, doc sahkan size kantung 6weeks, tapi janin takde. Ikutkan last period 24-1 ( dh 9w4d ). Masih menunggu tarikh seterusnya utk jumpa o&g. Sekarang ni badan rasa panas sejuk mcm demam tapi tak demam. Perut lapar nk makan tp bila bau makanan terus jadi pening. Hari pertama keluar darah fresh, hari kedua keluar spotting coklat begitulah hari ketiga pun sama. Adakah kantung tu akan turun sendiri nt ? Maaf 1st, #bantusharing

Missed Miscarriage. Ibu2 ada tak pengalaman macam sy ? 😖
1 Trả lời

Pnglmn sy tanda nk turun sndri: blood clot dlm seminggu. Tp masa btul2 nk keluar: fresh blood + cramping. Keluar seketul terus.