Skincare

Penjagaan muka apa yg selamat untuk wanita hamil?

11 Các câu trả lời

https://www.facebook.com/1209819225814670/posts/1469069476556309/ ni sya sharing dkt sis dari skinholic by syiro.. dkt situ dia ada explain ingredient apa yg sesuai n xsesuai dgn wanita pregnant or bf mom.. yg penting beli skincare dari drugstore, jgn beli produk timbang kilo..bhaya utk baby n diri kita☺️

Elakkan skincare yang ada retinol/retinoid, tretinoin, BHA, benzoyl peroxide. Elakkan juga skincare timbang kilo sebab banyak ada mercury (sangat bahaya untuk diri sendiri dan janin) Kalau taknak pening2 kepala, cukup ada cleanser, moisturizer dan sunscreen.

Sy pakai karisma cosmetic.. mmg xde bahan terlarang.. sy pakai dan jual..produk hnya boleh didapati dr agent yg berdaftar shj..xde dijual di kedai2 jamu or online shopping✌️

sy pakai product Mackinz.. sy jual dan sy pakai. utk ibu mengandung tkde masalah nak guna. berminat boleh whatsapp sy 01139174547 😊

saya pakai pencuci muka cetaphil shj semasa hamil. takut nk try produk lain,takut ada campuran bhn tak sepatutnya.

pakai skin care drug store je or masyuk pakai marry kay haha sbb product ni yakin selamat bahan2 dia

Sy pakai sabun beras je dr awal pregnant sampai la akhir pregnant ni....so far kulit muka ok sgt

Sy pakai dear Klairs brand dr Korea. Khas utk org kulit sensitif. Tiada bahan berbahaya.

Dapatkan produk dari drugstore, jangan pakai produk sebarangan

sy pkai SIMPLE