Skincare Ibu Hamil

Assalamualaikum mommies...boleh share skincare apa yg sesuai utk ibu hamil yg ada masalab jerawat di muka?

2 Các câu trả lời

Saya masa pregnant tak pakai apa2 skincare sebab tak rajin nak baca label ingredients. Lepas bersalin hampir 20 bulan baru pakai sebab baru rajin nak baca hehe. Pregnant mom and breastfeeding mom ada certain chemicals substances yang perlu dielakkan. Nah saya sharekan info untuk awak.

7mo trước

bagus info ni. betul kena rajin scan ingredients, sebab nak suggest skincare apa yg elok pun, tak semua orang kulit sama dan sesuai dengan yg kita pakai. tapi, just fyi, saya pakai facial cleanser the raw, dan buat double cleansing kalau rajin. sebenarnya kena buat hari2 tapi tak cukup rajin haha.

pakai mama's choice