15 week.. kite dah boleh rse ke??

Pening jgk dgn soalan2 tentera bawang.. antara nya 1- dah masuk 15 week dah rase berdenyut2 x? 2- dah 15 week dah rse baby tersedu x? Klo dah rse betul la tu???... Soalan netizan mengusarkan aty btl.. Pening otak cekk.. jd rsau plak.. skg baby dh hmpir masuk 16 week. Ape yg di tnye smue tu blom rse sbb 1st preggy .. perut rsa fit je.. rase tegang je.. rse keras je..

15 Các câu trả lời

Saya walaupun dah masuk anak ke-4. Minggu ke 20 baru dpt gerakan baby.