15 week.. kite dah boleh rse ke??

Pening jgk dgn soalan2 tentera bawang.. antara nya 1- dah masuk 15 week dah rase berdenyut2 x? 2- dah 15 week dah rse baby tersedu x? Klo dah rse betul la tu???... Soalan netizan mengusarkan aty btl.. Pening otak cekk.. jd rsau plak.. skg baby dh hmpir masuk 16 week. Ape yg di tnye smue tu blom rse sbb 1st preggy .. perut rsa fit je.. rase tegang je.. rse keras je..

15 Các câu trả lời

Belum boleh rasa sis. Sy br check up arini 16w2d baby memang aktif sngt masa scan tp doctor bg tau ibu mesti blm rasa apalagi first baby mcm sy. Sekitar 19w atau lebih nti baru rasa gerak baby

5y trước

Amin ya allah.. doa kan baby sy xde ape jgk..

First preggy saya 15week tk rasa lagi . Memang ade je mkcik2 yg tanya. . Huhu tpi memang anak first lambat,, 19week pun tk kuat .. 20 week keatas bru btul rasa ..

Hi...sis..ikut ketebalan kulit perut kot sis.😅sya pun 18w bru ada rsa gerak,tp sikit jeee...ni dh 20w,bru trasa kuat,smpai dpt rasa bila letak tapak tangan...

Sy dah 20 week pun belum rasa lg. Doktor kata baby dah gerak tp mgkin perut dan lemak sy tebal 😂 xpela yg penting baby sihat2 dlm tu..

Sy dh 17week...dh rasa dh jantung baby n bby gerak tp x kuat sngt...biasa sy rasa gerak bby masa sy dok baring2...

Saya 22week bru rasa..tu pn mcm angin lalu ja..skrg dh msul 29week bru rsa kuat skit bila baby gerak2😊

Kdg² bila tgh mlm, waktu sunyi & kita betul² harapkan utk rasa.. time tula baby akn kejutkan kite 😍

Bby mmg dah gerak n dah sedu....cuma kalau kandungan pertama mmg agk lambat utk rasa puan...😊

Now 16w alhamdulillah sy dh rasa dy bergerak kt dlm perut 😍😍 sebab baby besar drpd usia 16w ..

5y trước

Sy bru nk masuk 16 week.. doakan baby sy ok.. smoge die pon bergerak2

Saya walaupun dah masuk anak ke-4. Minggu ke 20 baru dpt gerakan baby.