Teroka App & Menang!

Hi pengguna! Kembali lagi dalam Teroka App & Menang!😎Nak menang POIN dari kami?💰Jom sertai pertandingan MUDAH ini! Caranya senang sahaja: 1. Sertai di bahagian PERTANDINGAN 2. Cari jawapan di dalam aplikasi theAsianparent 3. Menang! Jangan terlepas peluang ini & cari jawapan sampai jumpa, OK!

Teroka App & Menang!
22 Các câu trả lời

Can find it at Media > click See more on "Playlist for you" > find Malay Rhymes /Irama Melayu under Baby category.

lagu tersebut boleh dicari di MEDIA,kemudian scroll ke bawah dan cari kategori BAYI dan pilih IRAMA MELAYU🥰

1. Klik media symbol headphone 2.klik irama melayu 3. Found malay rhymes 😊

Media—[All Playlists] Malay Rhymes under baby sub categories 🖤

Media > Video > Playlists for you (see more) > Bayi > Irama Melayu

Carian Media > All Playlist > Video Bayi > Irama Melayu ✓

Burung kak tua Dayung sampan Rasa sayang Chan mali chan

Media -> playlists for you -> baby -> irama melayu..

Bahagian media➡️audio➡️malay rhymes

di Media ➡️ Audio ➡️ Malay Rhymes