Assalamualaikum sahabat semua, sy baru lewat period 4hri, tdetik nk cek urin.. tpi keluar result cmnie, adakah ini positif? atau tlalu awl sy cek urin?

Pada yg sama jgk sy xde alahan loya or muntah2 Penantian zuriat 3tahun 9bln

Assalamualaikum sahabat semua, sy baru lewat period 4hri, tdetik nk cek urin.. tpi keluar result cmnie, adakah ini positif? atau tlalu awl sy cek urin?
52 Các câu trả lời

Sah dan terang.. sama indicator dgn yg kat plastik tu. Tak perlu tertanya2 lagi.. Tahniah.. Boleh buat buku. Mcm sy, 3 taun lebih baru pregnant doc selalu sebut precious pregnancy. Dan doc akan pantau lebih sikit.

Insha Allah rezeki.. Kadang2 awal pregnant xde.. Tgk keadaan.. Cam sy baby pertama..lps jumpa doktor baru ada alahan smpai kandungan 3 bulan..

4y trước

strt brpa week tu alahan? sy pn dh 6week dh tiada alahan lg. Ke baru lg ye?

Tahniah.. Sy lewat 3 hari cek double line jgk.. Penantian 7 tahun.. Skrg tgu hari je.. Doakn sy yer.. 😊

4y trước

Alhamdulilah.. Tahniah

Tahniah..jaga diri baik2 sis..sya pun 3 tahun kawin baru preggy ank 1st,umur lak dah 37tahun😊alhamdulillah

postf la tu dear. Sma nan sy xpcya gak sbb dh 1tahun 8bulan menanti . 😍 Recnfrm dgn doc 😘😘

Alhamdulillah, tahniah. 🤗 Jaga diri baik baik. Elakkan berpuasa untuk jaga awal kehamilan.

Tahniah sis.. Positif.. Jaga diri baik2 tau.. Jgn buat keje berat berat.. banyak kan rehat

Tahniah. Sy awal2 pregnant okay je. Masuk 8 weeks ada muntah dan kerap sakit kepala.

Alhamdulillah, rezeki ramadhan.. InsyaAllah .. Tahniah.. Jaga diri baik2

Alhamdulillah awak. Congratulations. Biasanya alahan start week 6 ke atas.